Prisvinnere 2015

Stipendet i TK minnefond for 2015  ble tildelt 5 kvinnelige utøvere og et lydprosjekt. Gavesjekk og diplom ble delt ut av styremedlem i fondet Kari Trøan Aune på Steinkjer Skiklubb sitt årsmøte 1 juni 2015. Tilstede under overrekkelsen var Tor Kristian sin nærmeste familie

 

Begrunnelse for valg av prisvinnere 2015       Skiskyting og Langrenn

Langrenn/Skiskyting :

MARIT ISHOL SKOGAN,

KJERSTI DENGERUD,

FRIDA DAHL

SIGRID FLATÅS AUNE

Jentene som mottar denne prisen tilhører gruppene skiskyting og langrenn, der de hevder seg  i begge deler og det fremheves betydningen av allsidighet med at disse idrettsgrenene kan ha et treningssamarbeid i klubben som både skaper gode miljø og gode resultater og opplevelse for utøverne.

Samhold, treningsglede, heie på hverandre, unne hverandres framgang og suksess, sette pris på hverandre og se verdien av å trene sammen, gjøre  hverandre gode, det   er noe av det som er tatt fram som suksessfaktorer hos disse jentene. Samt allsidighet

Når man driver idrett på dette nivået er det ikke noe som heter dårlig vær for eksempel, heller ikke at man er trøtt om morgenen og det er helg. Da er det  greit å vite at andre er i samme situasjon og at andre venter på en for å få ei god treningsøkt. Det er den største GULL medaljen i det å drive idrett, alle opplevelser man har sammen med gode venner der man oppnår opplevelser og gleder, men også motgang sammen

 Marit Ishol Skogan:

 • Hennes doble NM-triumf på hjemmebane under NM Rulleskiskyting i september 2014. Gull på sprinten og gull på jaktstarten i klasse kvinner 17 år
 • Flere topp 10 resultater fra vinterens Norges-cuprenn,

Kjersti Dengerud:

 • To NM-bronser fra henholdsvis NM Rulleskiskyting sprint i Steinkjer september 2014, og Jr-NM Fellestart Østre Toten.
 • plass fra Rulleski-NM jaktstart
 • flere topp 10 resultater fra Norgescuprenn i vinter. 

Frida Dahl:

 • Har vist stor framgang gjennom denne sesongen med stor treningsvilje og seriøsitet
 • Toppet med en 6.plass på NC i Orkdal
 • En 10 plass fra junior NM i Alta
 • Sammen med de andre jentene har dere tatt flere KM titler gjennom vinteren, en beryktet gjeng med andre ord.

Sigrid Flatås Aune:

 • Er også en del av denne jentegruppa men som denne sesongen dessverre gikk på seg sykdom som førte til lite rennaktivitet.
 • Vi vet at Sigrid er en allsidig og målbevisst utøver som i sin sykeperiode har vært heiagjeng og treningskamerat og ikke minst venninne ,men som er på full fart tilbake etter avbrekket.
 • Sigrid har flere bragder å vise tilbake til fra tidligere sesonger.

Felles for alle , seriøse, treningsvillige og målbevisste utøvere med gode holdninger og godt humør. Har nådd meget langt som utøvere på nasjonalt nivå

 

Hopp/ kombinert : Pernille  Kvernmo Hopp og kombinert

Pernille begynte å hoppe som 7 åring, og har alltid vært ivrig på ski, både i hopp og kombinert. Pernille har vunnet Solan Gundersen som 11åring. Hun ble uttatt i morgendagens helter som 11 åring. Flere pallplasser i Solan Gundersen de påfølgende år. Satte bakkerekord i k45 i Midtstua. Hun har flere seiere og pallplasseringer i rekrutt cupen og lokale renn. Resultater I 2015: hovedlandsrenn: 4 plass spesielt hopp, 5 plass i kombinert , 2 plass i kombikross

Prosjekt LYD:

Begrunnelse: Steinkjer Skiklubb har stolte tradisjoner som arena for både god presentasjoner innen toppidrett og idrettsglede blant barn og voksne. Å utvide dagens mobile lydanlegg vil bidra til at dette arbeidet kan fortsette.  Steinkjer skiklubb trenger for å utvide/ komplettere eksisterende lydanlegg. Stipendet på kr 5000,- vil være et bidrag til å:

 • Supplere mobilt anlegg som kan benyttes ved arrangement på flere steder (eksempelvis Steinkjer skifestival når det er aktivitet både i hopp, kombinert og langrenn). 
 • 1 stk. trådløs mikrofon