Prisvinnere 2012

paalI tråd med søknaden til Steinkjer Skiklubb valgte styret i Tor Kristian Kjerkerits minnefond å gi prisen for 2012 til to utøvere og ett prosjekt. Stipendet ble fordelt med henholdsvis kr 20 000.- til innkjøp av et mobilt lydanlegg,kr 5 000.- til langrennsløper Pål Trøan Aune og kr 5 000.- til Skiskytter Erik Ishol Skogan. Gavesjekk til prisvinnerne ble delt ut av styremedlem i fondet Kari Trøan Aune på Steinkjer Skiklubb sitt  årsmøte  i mai 2014.

Langrenn: Pål Trøan Aune

Begrunnelse: Pål har vært en av Norges beste junior i langrenn og har trent målrettet siden han var 16 år for også hevde seg i toppen som senior. Det har han lykkes med, blant annet gjennom en 12. plass i NM klassisk sprint og tredjeplass i U23 NM 15 km klassisk U23 NM i 2013.
Med sine gode holdninger og bidrag inn i miljøet har Pål vært spydspiss og forbilde for både eldre og yngre langrennsløpere i Steinkjer Skiklubb.
I desember 2013 ble Pål tatt ut til å gå verdenscup, og sesongen 2014 er han en del av allround-gruppa til Thomas Alsgaard sitt Team LeasePlan Go.

Lydanlegg, Steinkjer Skiklubb

Steinkjer Skiklubb fikk kr 20000 i stipend til innkjøp av et mobilt lydanlegg.
prosjektlyd

Begrunnelse:
Begrunnelse: Steinkjer Skiklubb har stolte tradisjoner som arena for både god presentasjoner innen toppidrett og idrettsglede blant barn og voksne. Et mobilt lydanlegg bidrar til at dette arbeidet kan fortsette. Anlegget kan brukes under renn, premieutdelinger og andre tilstelninger  på skistadion eller i hoppbakken.

eirik

Skiskyting;  Eirik Ishol Skogan

Begrunnelse: Eirik overrasket de fleste, inklusive seg selv og vant gull i NM fellesstart skiskyting for 17-åringer i februar 2013. Eirik er en seriøs utøver, og en god rollemodell for yngre utøvere. Han stiller velvillig opp på dugnad i regi av klubben og er flink til å stille opp på klubbrenn til inspirasjon for de yngre.