Prisvinner 2013: Sommerfotballskole

Bilde utdeling Steinkjer fotballklubb 2014

I 2013 ble prosjektet Sommerfotballskole i regi av Steinkjer Fotballklubb tildelt stipend på kr 30.000,-
Gavesjekk og diplom ble delt ut av styreleder i fondet Idar Vekseth på Steinkjer Fotballklubb sitt årsmøte den 11.03.2014.Tilstede under overrekkelsen var Tor Kristian sin nærmeste familie

 

Hva er SFK Sommerfotballskole

Sommerfotballskolen tenkes gjennomført i løpet av skoleferien 2014. Ved å ta i bruk fasilitetene på Guldbergaunet kan det legges til rette for aktivitet både på fotballbanen, ved volleyballnettet, på friidrettsbanen med diverse øvelser og i barkeløypa for å nevne noe.

Ved å engasjere våre spillere som går på idrettsfag ved Steinkjer vgs får disse verdifull praksis og i tillegg en betalt sommerjobb som de tar en utdanning for. Foreldre kan få hjelp med å få aktivisert barna og ungdommen noen uker på sommeren, som kjent er den 8 uker lange skoleferien en utfordring i mange hjem på sommeren.

SFK mener derfor at vi får fremmet idrettsglede gjennom å legge til rette for en allsidig aktivitet (ikke bare fotball), avhjulpet foreldrene ved å aktivisere barn og unge og skaffet de eldste ungdommene (17-19 år) en kjærkommen og betalt sommerjobb.